Mesin nglereni laser serat optik 1000W 3015 logam nglereni piring baja alat mesin pemotong industri stainless steel


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Laser:
Laser serat
Aplikasi:
Laser CUTTING
Bahan sing ditrapake:
Akrilik, Kaca, Kulit, MDF, logam, Kertas, plastik, Plexiglax, Kayu Lapis, Karet, Watu, Kayu, Kristal
Kahanan:
Anyar
Area nglereni:
1500mm * 3000mm
Kacepetan Nglereni:
0-800mm / s
Format Grafis Didhukung:
AI, BMP, Dst, Dwg, DXF, DXP, LAS, PLT
Nglereni kekandelan:
Materi
CNC utawa Ora:
iya
Mode Cooling:
COOLING AIR
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
ABN
Sertifikasi:
ce, GS, ISO, Sgs
Merek Sumber Laser:
RAYCUS
Bobot (KG):
2000 KG
Poin Penjualan Utama:
Akurasi dhuwur
Garansi:
2 taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Dhukungan teknis video
Sawise Layanan Garansi:
Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Suku cadang, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan
Industri sing ditrapake:
Hotel, Toko Garment, Toko Bahan Bangunan, Pabrik Manufaktur, Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Panganan & Minuman, Pertanian, Restoran, Panganan, Ritel, Toko Makanan, Toko Percetakan, Pekerjaan Konstruksi, Energi & Penambangan, Toko Makanan & Minuman, Perusahaan Pariwara
Lokasi Layanan Lokal:
Inggris, Italia, Jerman, India, Meksiko, Rusia, Thailand, Ukraina
Lokasi Showroom:
Inggris, Italia, Jerman, India, Meksiko, Rusia
Laporan Tes Mesin:
Kasedhiya
Inspeksi metu video:
Kasedhiya
Jinis Pemasaran:
Produk Anyar 2020
Garansi komponen inti:
2 taun
Komponen Inti:
Laser
Jeneng produk:
Mesin Nglereni Logam Laser
Kata kunci:
Machiens Nglereni Serat
Daya laser:
500W / 1000W / 2000W / 3000W
Fungsi:
Bahan Nglereni Logam
Tabung laser:
Laser Laser Serat Raycus
Jinis:
Nglereni Serat Lasr
Jeneng:
Mesin Nglereni Laser CNC Otomatis
Bahan nglereni:
Etc Steel Steel Carbon Steel (Mesin Nglereni Laser Logam)
Sumber laser:
China Raycus
Model:
Ngolah Logam
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
300 Set / Set saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Umpluk ing njero, kothak kayu ing njaba
Pelabuhan
Tiajin / Qingdao / Shanghai utawa pelanggan pelabuhan liyane mbutuhake
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 1 > 1
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Parameter Teknis
Model
ABN-3015FE
Jinis Laser
Laser serat optik
Sedheng Kerja Laser
Serat optik
Dawane Laser
1060-1080 nm
Daya Output Rated
1000W
Kualitas balok
0.373mrad
Stroke Axis X
1500mm
Y Axis Stroke
3000mm
Stroke Z Axis
120mm
Range Nglereni Efektif
1500 * 3000mm
Akurasi Posisi
≤ ± 0,02mm / m
Baleni Akurasi Posisi
≤ ± 0,02mm / m
Maks. Kacepetan Obah
120m / menit
Dhukungan Format Grafis
DXF (dhukungan kanggo CAD, CORELDRAW, AI)
Pasokan Daya
AC 380V / 50Hz / 3 Fase
Papan kontrol
JCZ
Tegangan Operasi
AC220V / 50HZ / 2A
Daya Kasar
≤500W
Windows sing didhukung
Windows XP, 7.8,10
Sertifikat
ISO, CE, FDA
Materi bisa diolah
kabeh bahan logam lan bagean saka bahan non-logam, kayata plastik keras
Liyane
Kabel USB kanggo sambungan, Flash drive nganggo software lan manual Inggris.
Layanan sawise-sales
Garansi suwene 2 taun. Kita bakal ngirim video operasi lan manual kanggo mesin kasebut. Insinyur kita bakal nindakake latihan kanthi online. Yen dibutuhake, kita
bisa ngirim insinyur menyang situs sampeyan kanggo latihan utawa sampeyan bisa ngirim operator menyang pabrik kanggo latihan. Nalika sampeyan duwe
pitakon, ora preduli mesin utawa operasi, sampeyan bisa ngubungi langsung.
Yen ana bagean sing rusak, kita bakal ngganti sing anyar kanthi gratis.
Sawise garansi, kita isih bakal menehi perawatan seumur hidup kanthi gratis. Cukup karo ngisi biaya bagean yen rusak.
Kemasan
Kasus karton utawa Penerbangan
Ukuran Kemasan
640 * 390 * 600mm
Bobot reged
2000kg
Layanan sawise-sales * Garansi mesin sajrone rong taun (kanggo nglindhungi lensa, nozel lan bagean nganggo liyane kajaba), pangopènan suwene suwene umur.
* nyedhiyakake saran teknis gratis, upgrade piranti lunak lan layanan liyane
* masa garansi wiwit tanggal nampa tanggal pitungan, periode jaminan, selaras karo katemtuan
kesalahan dening Divisi I pangopènan gratis.
* bisa nyedhiyakake layanan garansi, biaya layanan sawise biaya jaminan biaya staf lan suku cadang.
* Kunjungan rutin menyang pelanggan; perawatan sing tliti babagan keluhan pelanggan kanggo saben layanan, masalah bakal ditangani kanthi bener
serius lan langsung menehi pelanggan jawaban sing memuaskan.

Profil PerusahaanJinan ABN Laser Equipment Co., Ltd minangka perusahaan modern terintegrasi karo P&P, Produksi, Penjualan lan Layanan Purna Jual macem-macem peralatan laser industri sing ana gandhengane mesin laser, mesin pemotong laser, mesin las laser, mesin ukiran laser, mesin pembersih laser, titik mesin tandha peen lan liya-liyane.
Produk kasebut akeh digunakake ing piring logam, produk elektronik IT, perangkat keras, model nggawe, sandhangan, kulit, nggawe sepatu, iklan, Percetakan lan Kemasan, dolanan, Mobil & motor lan aksesoris, instrumen presisi, peralatan medis, bahan bangunan, instrumen lan aparat, pengepakan panganan lan omben-omben, perhiasan, kerajinan tangan lsp.
Kabeh Peralatan Laser ABN wis lulus Sertifikat ISO9001: 2000, Sertifikat CE EURO, Sertifikat FDA AS lan Sertifikasi Inspeksi SGS lan memenuhi macem-macem standar industri. Kita nyuplai layanan profesional lan solusi diwasa kanggo para pelanggan kanthi menehi tandha, motong, welding, reresik.
Produk kita diekspor menyang 100 negara lan wilayah kaya Jerman, AS, Jepang, Belgia, Spanyol, Rusia, Korea Selatan, Turki, Brasil, Kolombia, India, Dubai, Arab Saudi, Indonesia, Filipina, Australia dll., Kabeh kita pelanggan ujar banget babagan produk lan gawe marem layanan.
 FAQP1: Kepiye babar pisan?
Jaminan kualitas A1: 2 taun, mesin kanthi bagean utama bakal diganti kanthi gratis (sawetara bagean bakal dikelola) yen ana masalah sajrone periode garansi. Q2: 2 Aku ora ngerti endi sing cocog kanggo aku?
A2: Tulung critakake sampeyan
1) Ukuran area tandha maksimum: 110 * 110mm, 150 * 150mm, 175 * 175mm kanggo opsional.
2) Bahan lan ambane menehi tandha mbutuhake: bahan logam utawa non-logam, apa sampeyan duwe ambane ambane tandha?

P3: Syarat pembayaran?
A3: Jaminan perdagangan Alibaba / TT / West Union / Cash lan liya-liyane.

P4: Apa sampeyan duwe dokumen CE lan dokumen liyane kanggo ngresiki bea cukai?
A4: Ya, kita bakal ngirim invoice lan sawise dikirim, kita bakal menehi dhaptar CE / Packing / Invoice Komersial / Kontrak Penjualan kanggo reresik bea cukai.

P5: Aku ora ngerti cara nggunakake sawise nampa Utawa duwe masalah sajrone digunakake, kepiye carane?
A5:
* Kita duwe manual pangguna kanthi rinci karo gambar lan video, sampeyan bisa sinau langkah demi langkah.
* Yen ana masalah sajrone digunakake, Kita bisa nyedhiyakake layanan sanajan pamirsa tim / Whatsapp / Email / Telpon / Skype. Kita uga bisa nyedhiyani layanan Pintu yen sampeyan butuh.
* Kunjungan rutin menyang pelanggan; perawatan sing tliti babagan keluhan pelanggan kanggo saben layanan, masalah bakal ditangani kanthi serius lan langsung menehi pelanggan jawaban sing memuaskan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita