Sun Shengguo, manajer umum Shanda Laser, nyumbang 270.000 bahan pencegahan epidemi kanggo ndhukung pencegahan lan kontrol COVID-19 ing kuthane.

Kanthi pangembangan lan pangowahan epidemi, pencegahan lan kontrol bahan pencegahan epidemi penting banget kanggo menang ing perang nglawan pencegahan epidemi. Zheng Jian, wakil sekretaris Kota Moqi Baoshan, kanthi aktif ngubungi Sun Shengguo, manajer umum Beijing Sundor Laser Equipment Co., Ltd., lan aktif koordinasi transportasi bahan, esuk iki, kumpulan pertama 6000 topeng KF94 wis dikirim menyang pamrentah Moqi. Pangiriman kaping pindho bakal dikirim ing 10 Februari. Sun Shengguo, asli saka desa Nirki ing kutha Moqinirki, yaiku Komunis, sanajan wis kerja ing lapangan pirang-pirang taun, mesthi nggatekake kampung halamane lan mesthi eling yen dheweke minangka anggota kelairane. Sawise wabah kasebut, dheweke ngubungi Zheng Jian, ngerti pentinge pencegahan epidemi lan bahan kontrol kanggo kerja pencegahan lan kontrol epidemi Moqi, dheweke liwat koordinasi pribadi kanggo tuku 6000 topeng KF94, 4000 topeng N95, 10.000 topeng medis sing bisa digunakake, total nilai saka 270.000 yuan. Ing rong klompok, sepur dikirim menyang Kali Na banjur menyang Moqi.

Siji pihak duwe kesulitan, wolung pihak ndhukung. Sundor Laser ngetutake perkembangan epidemi kasebut lan kerja bareng kabeh masarakat kanggo mbantu nyegah lan ngontrol epidemi kasebut. Dilaporake manawa sumbangan dana bakal diwenehake dening infeksi coronavirus anyar pencegahan epidemi paru-paru lan kontrol kontrol penyebaran lan panggunaan gabungan.

Saiki, pencegahan lan kontrol epidemi pneumonia coronavirus anyar dadi periode kritis, pasokan proteksi multi-situs, cadangan pencegahan lan alat kontrol, topeng, disinfektan, sandhangan pelindung, kacamata lan kekurangan sumber daya liyane, nalika ana epidemi kasebut, ngarep-arep manawa kabeh sektor komunitas tresna marang perusahaan, seneng wong mbantu, nyumbang kanthi aktif, kanthi setya, tumindak praktis kanggo ndhukung pencegahan lan kontrol epidemi, lan bebarengan ngupayakake menang lan nyegah perang iki!

Ora mangsa ora bisa dirampungake
Ora bakal teka spring
Ayo padha ngarep-arep bali menyang bumi
Ayo, China!
Laser Sundor apik!
news (2)

news (3)

news (1)


Wektu kiriman: Mar-09-2021