Undhangan kanggo Pameran Alat Mesin Internasional 2019 ing Eropa (Hanover)

EMO Hannover2019
Dianakaké ing Pusat Pameran Internasional Hannover, Jerman, 16-21 September 2019.
Sundor Laser kanthi tulus lan siyap kanggo gabung karo acara kasebut.
Laser Sundor bakal nggawa produk sing tulus lan layanan sing anget kanggo melu acara iki, kanggo kawicaksanan China kanggo nambah warna Laser Sundor, ing warga Sundor iki kanthi tulus nampani sampeyan ngunjungi papan kanggo ngrembug.
Booth Laser Sundor: Hall W2-B203, Hall W6-A201

Informasi perusahaan:
Beijing Sundor Laser manut teknologi Eropa lan Amerika, duwe komitmen kanggo nglereni, ngelas lan menehi otomatisasi lan aplikasi laser liyane ing bidhang industri, minangka sekumpulan riset, pengembangan, produksi lan penjualan perusahaan teknologi tinggi, karo Tianjin pabrik, pabrik Jiangsu Cebu, cabang Jinan lan anak perusahaan Chengdu. Produk sing didol ing Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan lan Asia Tenggara. Produk utama perusahaan yaiku mesin pemotong laser logam, mesin laser marking, mesin las laser lan lini produksi otomatis aplikasi laser, kayata 8 lini produk utama luwih saka 150 model, digunakake ing proses pemrosesan sheet metal, lemari sasis, lampu, mesin lan logam lan industri liyane.

news (1)
Hannover Fair minangka pameran teknologi industri paling gedhe ing donya. Saiki dianakake saben taun ing Pusat Pameran Hannover ing kutha Hanover ing Jerman sisih lor. Biasane, Pameran Industri Hannover duwe udakara 6.000 peserta pameran lan udakara 200.000 pengunjung.

news (2)

"Sawise konsultasi cedhak karo panitia pameran sing paling penting, kita setuju yen ora bisa ngatur pameran perdagangan fisik ing lingkungan saiki," ujare Dr. Kirkler, Ketua Dewan Direktur Pameran Hannover, Jerman. ”

news (3)

Pameran Industri Hannover nampilake pitung tema utama:

Otomatisasi, Otomotif lan Otomatis Drive, Gerakan lan Drive
Otomatisasi tanduran, proses lan energi
Teknologi drive
Teknologi cairan
Teknologi otomatisasi listrik
Teknologi linier
Robotika
Majelis lan teknologi kontrol
Sensor industri lan pamrosesan gambar
Teknik pangukuran lan pangujian
Teknologi transmisi daya, trafo
Teknologi kabel
Otomatisasi / integrator logistik
Logistik independen
Teknologi panyimpenan, njupuk lan kemasan, njadwalake logistik

Tekanan udara lan teknologi vakum Udara lan Vakum sing Dikompres
Teknologi tekanan udara
Teknologi vakum
Sistem lan komponen
Pompa vakum
Alat ukur
Pangatusan, saringan

Ekosistem Digital
Piranti lunak komersial (ERP, CRM, DMS…)
Piranti Lunak lan Simulasi Industri (PLM, CAx)
Visualisasi (sistem AR, VR)
Piranti lunak manufaktur (MES, BDE, MDE, QM…)
Platform digital lan teknologi maya
Keamanan IT
Komunikasi lan jaringan (kalebu infrastruktur 5G)
Logistics IT (piranti lunak manajemen gudang lan transportasi, njupuk pesanan…))
Pangopènan prediksi
Sistem Intelijen / Pembelajaran Mesin / Sistem Otonom

Solusi Energi
Generasi listrik / "listrik industri"
Teknologi transmisi
Listrik, panas lan pasokan adhem
Prasarana kendaraan listrik

Komponen Industrial Bagian lan Solusi
Layanan teknik
Metalworking (casting, ngapusi, bagean mesin, mbentuk sheet metal)
Bagéan sing digawe saka bahan plastik, karet lan komposit
Teknologi keramik industri
Industri utama / manufaktur kontrak
Pabrik penambah
Konstruksi entheng

Inovasi lan produksi New Work mbesuk
Riset lan pangembangan industri
Teknologi Wiwitan / Teknologi Muncul
Budaya inovasi
Masa depan karir lan tema

Bisnis Global lan Pasar
Perdagangan
Investasi


Wektu kiriman: Mar-09-2021