Cara milih lan njaga kepala laser ing wektu motong 10KW

Kanthi kadewasan teknologi laser serat luwih saka 10kW, tenaga laser luwih saka 10kw peralatan nglereni serat laser kanthi bertahap dadi populer ing pasar, amarga nglereni piring kandel menehi solusi sing luwih apik. Nalika semana, akeh pabrikan sing durung ngerti konfigurasi lan operasi pemotong laser serat daya tinggi. Akibate, insinyur aplikasi pemotong canggih Raycus duwe spesialisasi ing pilihan, instalasi, pangopènan, lan pancegahan nglereni kepala luwih saka 10kw.

Pilihan bagean
1. Rasio lensa: 10kw nglereni kepala pemotongan lan lensa fokus 100/200 disaranake. Utawa gunakake kepala zoom sing bisa disetel (laser serat 10kw nutupi kisaran ketebalan piring sing jembar banget, mbutuhake imbuhan fokus sing akeh).
2. Konektor: Saiki, kepala output laser serat 10kw utamane Q-plus lan QD. Nalika milih motong kepala, kudu padha konsisten. Kepala output laser serat Sundor 10kw kalebu ing tipe Q.
Ngramut luwih saka 10kw kepala sing dikethok
(1) Sadurunge nggunakake sirah nglereni, disaranake mbungkus lapisan tape ing endhas pemotong supaya ora lebu menyang celah sirah sing nglereni sajrone perawatan sabanjure.
(2) Sawise lensa internal endhas pemotong 10kw rusak utawa rusak, disaranake diganti. Reresik ora dianjurake, supaya ora kena kontaminasi sekunder.
(3) Saliyane ngganti pangilon proteksi endhas pemotong 10kw, bisa uga dioperasikake ing mesin pemotong. Ngganti lensa proteksi ndhuwur lan lensa fokus kudu rampung ing luwih saka 1.000 lingkungan sing ora duwe lebu.
(4) Priksa lensa endhas pemotong 10kw. Pisanan, gunakake kertas putih kanggo mriksa bintik-bintik ireng ing lampu abang laser serat WMW, banjur output laser kanthi konsumsi daya sithik. Priksa situs kasebut nganggo kertas pengenal cahya ireng. Pungkasan, copot lensa lan priksa ing mikroskop.
Cooling liwat endhas potongan 10kw
1. Konfigurasi pendinginan: Dhiameter output pipa banyu saka output adhem banyu menyang endhas pemotong kudu luwih gedhe tinimbang diameter antarmuka pendinginan banyu endhas pemotong (8mm), aliran banyu ≥4L / menit, lan suhu banyu 28-30 derajat C.
2. Arahan aliran banyu: adhem banyu output suhu dhuwur → output head laser serat 10kw → endhas nglereni rongga 10kw → adhem banyu input suhu dhuwur → endhas nglereni rongga ngisor 10kw.
3. Coolant: Amarga sawetara merek nglereni sirah ora duwe piranti adhem ing sisih ngisor growong, mula disaranake nginstal modul sing adhem banyu kanggo njaga perawatan stabil jangka panjang lan ngindhari suhu panas ing nglereni sirah sing mengaruhi operasi sabanjure.
Gunakake nglereni laser Sundor 10kw
news (2)
Laser serat Sundor Laser 15000W ngethok piring kandel

news (1)
15000W nglereni Baja Karbon 30mm


Wektu kiriman: Mar-09-2021