Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

PERUSAHAAN

about (2)

Beijing Sundor Laser Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan modern terintegrasi karo R&D, Produksi, Penjualan lan Layanan Purna Jual kanggo macem-macem peralatan laser industri sing nglibatake mesin serat laser, mesin pemotong laser serat, mesin laser laser marking, mesin las laser CO2 , mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin pembersih laser, mesin tandha pneumatik lsp.
Produk kasebut akeh digunakake ing piring logam, produk elektronik IT, perangkat keras, model nggawe, sandhangan, kulit, nggawe sepatu, iklan, Percetakan lan Kemasan, dolanan, Mobil & motor lan aksesoris, instrumen presisi, peralatan medis, bahan bangunan, instrumen lan aparat, pengepakan panganan lan omben-omben, perhiasan, kerajinan tangan lsp.

Kabeh Peralatan Laser Sundor wis lulus sertifikat ISO9001: 2000, Sertifikat CE EURO CE lan Sertifikasi Inspeksi SGS lan memenuhi macem-macem standar industri. Kita nyuplai layanan profesional lan solusi diwasa kanggo para pelanggan kanthi menehi tandha, motong, welding, reresik.
Kejabi produk paling laris ing China, produk kita ekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kaya Jerman, AS, Jepang, Belgia, Spin, Rusia, Korea Selatan, Turki, Brasil, Kolombia, India, Dubai, Arab Saudi, Indonesia, Filipina, Australia lsp., Kabeh pelanggan ujar babagan produk lan gawe marem layanan.

about (1)

about (1)

about (1)

Prinsip Kualitas Kita

Deleng kualitas minangka Urip, Deleng Layanan minangka dhasar.

Pursuit Kita

Dadi produsen peralatan laser paling kuat & paling kompetitif internasional.

Obyek Kita

Entuk bathi kanggo pelanggan lan gaweyan kanggo klien.

Wong Sundor seneng banget nampani saben kanca sing ngunjungi pabrik lan ngarep-arep ngawula.