20w 30w laser laser mark marking laser saka pabrik sundor laser


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Laser:
Laser serat
Aplikasi:
Tandha Laser
Akurasi Pakaryan:
0,01mm
Format Grafis Didhukung:
AI, PLT, DXF, BMP, Dst, Dwg, LAS, DXP
Kahanan:
Anyar
CNC utawa Ora:
iya
Mode Cooling:
Pendinginan Udara
Piranti Lunak Kontrol:
EZCAD
Papan Asal:
Beijing, China
Jeneng:
Sundor
Sertifikasi:
ce, ISO, GS, Sgs, UL, CCC
Merek Sumber Laser:
RAYCUS
Bobot (KG):
40 KG
Poin Penjualan Utama:
Umur Layanan Panjang
Garansi:
2 taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online, suku cadang gratis, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Hotel, Toko Garment, Toko Bahan Bangunan, Pabrik Manufaktur, Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Panganan & Minuman, Pertanian, Restoran, Panganan, Ritel, Toko Makanan, Toko Percetakan, Pekerjaan Konstruksi, Energi & Penambangan, Toko Makanan & Minuman, Perusahaan Pariwara
Sawise Layanan Garansi:
Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Suku cadang, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan
Lokasi Layanan Lokal:
Turki, Jerman, India, Spanyol, Australia, Korea Selatan
Lokasi Showroom:
Jerman, India, Meksiko, Rusia, Spanyol, Korea Selatan
Area Tandha:
175mm * 175mm
Laporan Tes Mesin:
Kasedhiya
Inspeksi metu video:
Kasedhiya
Jinis Pemasaran:
Produk Anyar 2020
Garansi komponen inti:
2 taun
Komponen Inti:
Prau meksa
Kepala laser:
Kepala Galvenometer
Sumber laser:
Raycus
Panjang gelombang laser:
1064nm
Ambane menehi tandha:
0,01-1mm
Kacepetan Tandha:
7000mm / s-12000mm / s
Pasokan listrik:
220V / 50Hz
Bahan sing ditrapake:
Plastik Logam
Sertifikasi Produk certification
CE Disertifikasi.
Valid saka 2017-05-03 nganti 2022-03-07

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
65X45X40 cm
Bobot reged tunggal:
40.000 kg
Tipe Paket:
1.Standuk kayu standar karo spons sing diisi ing njero kanggo proteksi pengepakan 2. Kasus Kayu gratis fumigasi sing cocog karo segara & udhara.3. Paket Khusus minangka syarat Pelanggan.
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 1 2 - 5 6 - 10 > 10
Est. Wektu (dina) 3 7 10 Kanggo dirembug

 

A. Napa mesin kita dadi murah?
Minangka pabrik, Kabeh produk yaiku rega bekas pabrik
B. Apa sampeyan duwe Sertifikat?
Kita duwe CE, SGS Lan liya-liyane
C. Kepiye nyoba kualitas?
Kita wis nyiyapake produk rega conto kanggo nggampangake pangujian pelanggan; kita janji yen ana masalah karo mesin, kita ndhukung mbayari kabeh.

Mesin penanda nomer laser laser laser laser laser portabel

 

Model YLH-20Z / 30Z / 50Z
Sumber laser Raycus
Daya laser 20W, 30W
Tenunan dawa 1064 nm
Area tandha 110 * 110mm, 175 * 175mm, 220 * 220mm, 300 * 300mm, 500 * 500mm
Frekuensi pengulangan laser 20KHZ-80KHZ
Kualitas balok : 1.5
Kacepetan tandha 7000-12000mm / s
Ambane menehi 0,01-1mm
Precision Repetisi 0,01mm
Jembar baris minimal 0,017mm
Watak Minimal 0,2 mm
Gaya Cooling Pendinginan udara
Cara Posisi Lampu abang
Piranti lunak kontrol JCZ EZCAD 2.12 Profesional fiber laser marking skakehan ngati-ati
Format sing Didhukung PLT, DXF, DST, AI, SDT, BMP, JPG, JPEG, GIF, TGA, PNG, TIF, TIFF, CAD, CDR, DWG lan ETC
Papan kontrol JCZ
Tegangan Operasi AC220V / 50HZ / 2A
Daya Kasar 500W
Windows sing didhukung Windows XP, 7.8,10
Sertifikat ISO, CE
Materi bisa diolah kabeh bahan logam lan bagean saka bahan non-logam, kayata plastik keras
Liyane Kabel USB kanggo sambungan, Flash drive nganggo piranti lunak lan basa Inggris manual
Layanan sawise-sales Garansi suwene 3 taun. Kita bakal ngirim video operasi lan manual kanggo mesin kasebut. Insinyur kita bakal nindakake latihan kanthi online. Yen dibutuhake, kita bisa ngirim insinyur menyang situs sampeyan kanggo latihan utawa sampeyan bisa ngirim operator menyang pabrik kanggo latihan. Yen sampeyan duwe pitakon, ora masalah mesin utawa operasi, sampeyan bisa ngubungi langsung.Yen ana bagean sing rusak, kita bakal ngganti sing anyar kanthi gratis.Sawise garansi, kita isih bakal menehi perawatan seumur hidup kanthi gratis. Cukup karo ngisi biaya bagean yen rusak.
Kemasan Kothak kayu
Kemasan Ukuran 650* 400 * 450mm
Bobot reged 40kg

 

 Fitur produk

1.   Generator laser serat terintegrasi tinggi, duwe sinar laser sing unggul lan kerapatan daya seragam. Tenaga laser output stabil. Desain iki nambah kemampuan anti-refleksi mesin kanthi isolator optik, bisa menehi tandha bahan reflektif paling dhuwur kayata aluminium, tembaga, emas lan perak tanpa bayangan lan fenomena terbuka virtual.

 

2.    Ngadopsi galvanometer pemindaian kecepatan tinggi digital, kacepetan cepet tanpa penyimpangan, volume cilik, stabilitas sing apik, lan kinerja tekan level maju internasional.

 

3.   Desain modular, generator laser lan pengangkat liyane, luwih fleksibel, bisa menehi tandha ing area sing luwih gedhe lan permukaan sing rumit. Udara kanthi adhem, pendhudhukan cilik, gampang dipasang.

 

4.    Ngadopsi sistem operasi semat, sing kinerja dadi mitra lokal, antarmuka tutul sing apik lan sistem kontrol sing kuat, bisa memenuhi permintaan proses aplikasi industri ing pasar.

 

5.    Efisiensi tinggi kanggo konversi fotoelektrik, operasi sederhana, Struktur kompak, ndhukung lingkungan kerja sing atos, ora bisa habis.

 

6.    Mesin tandha laser serat YLH-20Z bisa hotspot. Kothak daya lan sumber laser bisa dipisahake. Transport gampang lan bisa ditampilake kanthi beda miturut kahanan papan situs pangguna.

Rincian produk

 

Ditrapake Iindustri:

Instrumen presisi, keyboard komputer, suku cadang mobil, bagian pipa, peralatan komunikasi, peralatan medis, peralatan kamar mandi, alat perangkat keras, dekorasi barang, komponen elektronik, peralatan rumah tangga, jam tangan, cetakan, gasket lan Segel, matriks data, perhiasan, keyboard ponsel, gesper, peralatan dapur, pisau, kompor, produk stainless steel, peralatan aerospace, chip sirkuit terpadu, aksesoris komputer, cetakan tanda, peralatan lift, kawat lan kabel, bantalan industri, bahan bangunan, pawon hotel, militer, pipa.

Industri tembakau, bio-industri farmasi, industri minuman keras, kemasan panganan, minuman, produk perawatan kesehatan, tombol plastik, perlengkapan mandi, kartu nama, aksesoris Busana, kemasan kosmetik, dekorasi mobil, kayu, logo, karakter, nomer seri, kode bar, PET, ABS, pipa , pariwara, logo

Bahan Terapan:

1. Kabeh logam: emas, perak, titanium, tembaga, campuran, aluminium, baja, baja mangan, magnesium, seng, stainless steel, baja karbon / baja ringan, kabeh jinis baja paduan, piring elektrolitik, piring kuningan, lembaran galvanis, Aluminium, kabeh jinis piring paduan, kabeh jinis logam lembaran, logam langka, logam dilapisi, aluminium anodized lan perawatan permukaan khusus liyane, elektroplasi permukaan dekomposisi oksigen permukaan paduan aluminium-magnesium

2. Non-logam: bahan lapisan non-logam, plastik industri, plastik keras, karet, keramik, resin, karton, kulit, sandhangan, kayu, kertas, plexiglass, resin epoksi, resin akrilik, bahan resin poliester tak jenuh

Kemasan

1. Kasus kayu standar karo spons sing diisi ing njero kanggo proteksi kemasan 
2. Kasus Kayu gratis fumigasi sing cocog liwat segara & liwat udhara.
3. Kemasan Khusus miturut kebutuhan Pelanggan.

 Pengiriman lan pambayaran

Sertifikasi

FAQ

P1: Aku ora ngerti apa-apa bab mesin iki, jinis mesin apa sing kudu dipilih?

Kita bakal mbantu milih mesin sing cocog lan nuduhake solusine; sampeyan bisa nuduhake materi apa sing bakal sampeyan tandhani / ngukir lan jerone MARKING / ENGRAVING.

 

P2: Nalika aku entuk mesin iki, nanging aku ora ngerti carane nggunakake. Aku kudu piye?

Kita bakal ngirim video operasi lan manual kanggo mesin kasebut. Insinyur kita bakal nindakake latihan kanthi online. Yen dibutuhake, kita bisa ngirim insinyur menyang situs sampeyan kanggo latihan utawa sampeyan bisa ngirim operator menyang pabrik kanggo latihan.

 

P3: Yen ana masalah ing mesin iki, apa sing kudu aku lakoni?

Kita nyedhiyakake garansi mesin rong taun. Sajrone garansi rong taun, yen ora ana masalah ing mesin, kita bakal nyedhiyakake komponen kasebut kanthi gratis (kajaba karusakan gawean). Sawise garansi, kita isih nyedhiyakake layanan seumur hidup. Dadi, manawa ana keraguan, wenehana ngerti, kita bakal menehi solusi.

 

P4: Apa sing bisa digunakake kanggo mesin tandha laser?

A: Ora bisa nganggo. Ngirit banget lan efektif regane.

 

P5: Paket apa, apa bakal nglindhungi produk?

A: Kita duwe paket 3 lapisan. Kanggo njaba, kita nganggo kasus kayu tanpa fumigasi. Ing tengah, mesin ditutupi umpluk, kanggo nglindhungi mesin supaya ora goyang. Kanggo lapisan ing njero, mesin ditutupi film plastik anti banyu.

 

P6: Apa wektu pangiriman?

A: Umume, wektu utama yaiku sajrone 5 dina kerja sawise nampa pambayaran.

 

P7: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: Pembayaran apa wae bisa ditindakake, kayata TT, LC, Western Union, Paypal, E-Checking, Master Card, Cash etc.

 

P8: Kepiye cara pengiriman?

A: Minangka alamat nyata sampeyan, kita bisa ngetrapake pangiriman liwat segara, liwat udara, kanthi truk utawa sepur. Uga kita bisa ngirim mesin menyang kantor miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita