Pipa logam mesin pemotong laser stainless steel 1000W 2020 saka sundor


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Laser:
Laser serat
Aplikasi:
Laser CUTTING
Bahan sing ditrapake:
logam
Kahanan:
Anyar
Area nglereni:
3000 * 1500mm
Kacepetan Nglereni:
0-24,000mm / menit
Format Grafis Didhukung:
AI, BMP, Dst, Dwg, DXF, DXP, LAS, PLT
Nglereni kekandelan:
0,5-22.mm
CNC utawa Ora:
iya
Mode Cooling:
COOLING AIR
Papan Asal:
Beijing, China
Jeneng:
Sundor
Sertifikasi:
ce, ISO, Sgs
Merek Sumber Laser:
RAYCUS
Merek Kepala Laser:
Raytools
Merek Motor Servo:
Yaskawa
Merek Guiderail:
HIWIN
Merek Sistem Kontrol:
Cypcut
Poin Penjualan Utama:
Gampang Dioperasikake
Garansi:
3 taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang gratis, Dhukungan online, Dhukungan teknis video
Industri sing ditrapake:
Perusahaan Pariwara, Karya Konstruksi, Energi & Pertambangan, Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pabrik
Meterial aplikasi:
Logam
Daya laser:
300-6000W
Sumber laser:
Jerman IPG utawa Raycus
Kepala laser:
Raytools
Tabel kerja:
Tabel Blade
Tegangan Kerja:
380V, 50HZ
Motor:
Jepang Yaskawa Motor
Maks. Kacepetan Nglereni:
120m / menit
Tipe laser:
Laser serat
Jembar baris minimal:
Kurang saka 0.12mm
Sertifikasi Produk certification
CE Disertifikasi.
Valid saka 2017-05-03 nganti 2022-03-07

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
451X225X183 cm
Bobot reged tunggal:
4300.000 kg
Tipe Paket:
1. Packing mudo kanggo mesin utama; 2. Bagéan cilik dikemas ing kothak kayu
Wektu Utama :
Jumlah (Sets) 1 - 1 > 1
Est. Wektu (dina) 3 Kanggo dirembug

 

Mesin pemotong laser serat laser Raycus IPG cnc die board

Mesin pemotong laser serat sing misuwur ing saindenging jagad Gsumber laser serat IPG ermany lan sumber laser Raycus, Raytools sirah lan sistem fokus dinamis, bisa ngethok lan doyo macem-macem jinis bahan logam kanthi presisi tinggi lan kecepatan dhuwur. Amarga laser ditularake kanthi serat, mula ora perlu kanggo njaga utawa nyetel jalur optik laser, nyuda tingkat kesalahan mesin lan ndawakake umur kerja. Wilayah nglereni format gedhe bisa memenuhi tuntutan macem-macem jinis pamrosesan logam.

Digunakake sacara wiyar kanggo nglereni lan mbentuk baja karbon, stainless steel, aluminium lan bahan logam liyane, kanthi kecepatan dhuwur, presisi tinggi, efisiensi tinggi, hemat biaya lan hemat energi. Iki minangka pilihan pertama ing industri pemrosesan logam.

Parameter Produk

Model SD-3015
Sumber laser Raycus utawa IPG
Jinis laser Laser serat
Panjang gelombang laser 1060-1080 nm
Daya laser  300-6000W
Kualitas balok <0.373mrad
 Jarak sumbu-X  1500mm
 Jarak sumbu Y  3000mm
 Jarak sumbu Z  120mm
 Rentang nglereni sing efektif  3000 * 1500mm
Akurasi posisi ≤ ± 0,02mm / m
Baleni akurasi posisi ≤ ± 0,02mm / m
Maks. Kacepetan obah 120m / menit
Dhukungan format grafis Format DXF (dhukungan kanggo CAD, CORELDRAW, AI)
Pasokan Daya 3 Tahap, AC 380V, 50Hz

 

Fitur Produk

1.Kualitas balok sing apik: Dhiameter fokus sing luwih cilik, efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas pangolahan sing luwih apik.

2. Kacepetan nglereni dhuwur: 2-3 kali luwih cepet tinimbang laser YAG lan CO2.

3.HStabilitas:  Ngadopsi laser serat kualitas unggul, kinerja stabil, bagean kunci bisa tekan.

4. Efisiensi tinggi kanggo konversi fotoelektrik: Dibandhingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin pemotong laser Fiber duwe konversi fotoelektrik kaping 3 lan kanthi hemat energi & lingkungan sing ramah.

5. Biaya murah: Konsumsi listrik kabeh mung 20-30% mesin pemotong laser tradisional CO2.

6.Biaya pangopènan murah: Karo transmisi jalur serat optik, lensa reflektor ora prelu, bisa ngirit biaya pangopènan akeh.

7.Operasi Gampang: Transmisi Line Fiber, ora ana penyesuaian jalur optik.

8.Efek optik super fleksibel: volume sithik, struktur kompak, gampang diperlokake karo kebutuhan pabrik.

Rincian Produk

Aplikasi Produk

Pabrik, mesin lan peralatan otomotif, peralatan listrik, peralatan dapur hotel, peralatan lift, logo pariwara, dekorasi mobil, produksi sheet metal, perangkat keras lampu, peralatan tampilan, bagian presisi, produk perangkat keras, aksesoris kereta bawah tanah, dekorasi, mesin tekstil, mesin panganan, Mesin konstruksi, kapal, perkakas, peralatan metalurgi, penerbangan, aerospace lan industri manufaktur lan pamrosesan liyane;

 

Mesin Pemotong Laser cocok kanggo macem-macem piring logam, pipa (nganggo piranti khusus), baja tahan karat, baja karbon, lembaran galvanis, papan pickling, piring kuningan, piring aluminium, baja mangan, kabeh jinis piring paduan, logam langka lsp.

Kemasan lan Pengiriman

Packing mudo kanggo bagean gedhe sawise nutupi film plastik.
Bagean cilik dikemas ing kasus kayu.
Pangiriman: liwat segara, liwat udara, sepur, truk
Ringkesan Pabrik

FAQ

P1: Aku ora ngerti apa-apa bab mesin iki, jinis mesin apa sing kudu dipilih?

Kita bakal mbantu milih mesin sing cocog lan nuduhake solusine; sampeyan bisa nuduhake materi, kekandelan, area nglereni, bakal menehi saran mesin sing cocog kanggo sampeyan.

 

P2: Nalika aku entuk mesin iki, nanging aku ora ngerti carane nggunakake. Aku kudu piye?

Kita bakal ngirim video operasi lan manual kanggo mesin kasebut. Insinyur kita bakal nindakake latihan kanthi online. Yen dibutuhake, kita bisa ngirim insinyur menyang situs sampeyan kanggo latihan utawa sampeyan bisa ngirim operator menyang pabrik kanggo latihan.

 

P3: Yen ana masalah ing mesin iki, apa sing kudu aku lakoni?

Kita nyedhiyakake garansi mesin rong taun. Sajrone garansi rong taun, yen ora ana masalah ing mesin, kita bakal nyedhiyakake komponen kasebut kanthi gratis (kajaba karusakan gawean). Sawise garansi, kita isih nyedhiyakake layanan seumur hidup. Dadi, manawa ana keraguan, wenehana ngerti, kita bakal menehi solusi.

 

P4: Apa sing bisa digunakake kanggo mesin tandha laser?

A: Ora bisa nganggo. Ngirit banget lan efektif regane.

 

P5: Paket apa, apa bakal nglindhungi produk?

A: mesin ditutupi film plastik anti banyu.

 

P6: Apa wektu pangiriman?

A: Umume, wektu utama yaiku sajrone 25 dina kerja sawise nampa pambayaran.

 

P7: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: Pembayaran apa wae bisa ditindakake, kayata TT, LC, Western Union, Paypal, E-Checking, Master Card, Cash etc.

 

P8: Kepiye cara pengiriman?

A: Minangka alamat nyata sampeyan, kita bisa ngetrapake pangiriman liwat segara, liwat udara, kanthi truk utawa sepur. Uga kita bisa ngirim mesin menyang kantor miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita