ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

MISI

PERNYATAAN

Beijing Sundor Laser Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan modern terintegrasi karo R&D, Produksi, Penjualan lan Layanan Purna Jual kanggo macem-macem peralatan laser industri sing nglibatake mesin serat laser, mesin pemotong laser serat, mesin laser laser marking, mesin las laser CO2 , mesin ukiran laser, mesin las laser, mesin pembersih laser, mesin tandha pneumatik lsp.

bubar

PAWARTA

  • Undhangan kanggo Pameran Alat Mesin Internasional 2019 ing Eropa (Hanover)

    EMO Hannover2019 Dianakaké ing Pusat Pameran Internasional Hannover, Jerman, 16-21 September 2019. Sundor Laser kanthi tulus lan siyap gabung karo sampeyan ing acara kasebut. Sundor Laser bakal nggawa produk lan layanan sing paling anget kanggo melu acara iki, kanggo kawicaksanan China ...

  • Cara milih lan njaga kepala laser ing wektu motong 10KW

    Kanthi kadewasan teknologi laser serat luwih saka 10kW, tenaga laser luwih saka 10kw peralatan nglereni serat laser kanthi bertahap dadi populer ing pasar, amarga nglereni piring kandel menehi solusi sing luwih apik. Nalika iku, akeh pabrikan sing durung ngerti konfigurasi lan operasi ...

  • Sun Shengguo, manajer umum Shanda Laser, nyumbang 270.000 bahan pencegahan epidemi kanggo ndhukung pencegahan lan kontrol COVID-19 ing kuthane.

    Kanthi pangembangan lan pangowahan epidemi, pencegahan lan kontrol bahan pencegahan epidemi penting banget kanggo menang ing perang nglawan pencegahan epidemi. Zheng Jian, wakil sekretaris Kota Moqi Baoshan, kanthi aktif ngubungi Sun Shengguo, manajer umum Beijing Sundor Lase ...